Novootvorena Hala Šibenik ugostit će u petak i subotu, 25. i 26. rujna, mini glazbene festivale Kulturaljka i Regius mini break, s dva velika koncerta na kojima će među osam bendova nastupiti Let 3, TBF i Daleka Obala.

Kako se ističe u najavi, riječ je o projektima šibenske PARK organizacije, Kulturaljka i Regius mini break, tradicionalnim šibenskim glazbenim pričama koje se zbog pandemije koronavirusa ovoga puta događaju u istom vikendu na istome mjestu.

U dva dana programa na prostoru bivše vojarne Bribirskih Knezova, na otvorenoj ali u potpunosti natkrivenoj lokaciji, nastupit će ukupno osam izvođača. Program za vikend u novootvorenoj Hali Šibenik odvija se cijelu noć.

Oglas

U petak, 25. rujna, na rasporedu su Let 3, TBF i pioniri hip hopa u Šibeniku – dvojac OneIIMany. Subota je rezervirana za nastup Daleke Obale koja nakon 19 godina svira pod originalnim imenom i izvodi sve svoje dobre stare hitove. Prije i nakon njih nastupit će legendarni šibenski rocker Miro Odak s novim bendom Lili Gee i najdugovječniji šibenski rock cover sastav Fenixi.

Dvodnevno koncertno događanje organizira se po svim epidemiološkim preporukama za javna okupljanja na otvorenom. Koncertni je prostor u potpunosti natkriven te funkcionalan i po lošim vremenskim uvjetima.
Hina / foto arhiva MD