Djevojka koju je jučer zaprosio veslač na Maratonu leđa, a čija je romantična slika i priča obišla cijelu Hrvatsku, 22-godišnja je Makarka Mia Kapović koja nam je, i dalje uzbuđeno i s razumljivim ushitom, ispričala kako je svojem Josipu rekla “da”.

Podsjetimo samo kratko, ako je to uopće potrebno: na jučerašnjem Maratonu lađa Pločanin Josip Uršić, inače veslač pobjedničke ekipe, nakon pobjede svoje ekipe kleknuo je i zaprosio djevojku. Budući je za trenutak prosidbe odabrao baš proglašenje pobjede svoje ekipe, nije čudno da su se Mia i Josip našli u fokusu javnosti, a čestitke budućim mladencima uputio je i ministar Tomislav Čorić.

 

Oglas

– Ma ništa nisam očekivala, nisam imala pojma. Nekako mi je u fokusu bila njihova pobjeda jer znam koliko to Josipu znači, pa mi na kraj pameti nije bila prosidba. Osim njegove ekipe i moje prijateljice Ire nitko nije znao, a oni su uspješno čuvali tajnu, kaže nam Mia dodajući kako joj se zacrnilo ispred očiju kad su je prozvali.

– Ništa nisam čula ni razumjela, bila sam u nekom stanju šoka…Svi su mi govorili “reci mu nešto”, a ja nisam znala ni što me je pitao. Naravno, kad sam se sabrala, kimnula sam glavom, znala sam da me prosi…, smije se Mia dodajući kako su skupa već 4,5 godine.

S vjenčanjem se ne žure.

– Pričekat ćemo da prođe korona i da možemo napraviti pir kakav želimo, a želimo veliki pir, otkrila nam je Mia koja radi u frizerskom salonu u Makarskoj, dok Josip radi kao dostavljač također u njezinom gradu.

Ivona Ćirak /foto privatni album /Vid Narona Facebook