Vožnja, gastronomija, luksuzni automobili i predivni krajolici povezuju jedinstveni događaj pod imenom Auto Sport Adria. Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog Istria Drive, na kojem je sudjelovalo 80 sudionika i vlasnika super automobila, ove godine od 21. do 24. rujna održat će se Dalmatia drive koji uključuje rutu od Zagreba preko Paga do Makarske – najavljuju organizatori.

Sudionici će imati priliku upoznati najljepšu dionicu u Hrvatskoj, Jadransku magistralu, zatim raznolike krajolike, jedinstvene prometnice, gastro i eno ponudu te lokalne običaje.

Auto Sport Adria je event posvećen najboljim automobilima na tržištu, a osim vrhunske gastronomije nudi i mogućnost poslovnog umrežavanja. Vlasnicima atraktivnih jurilica nudi nezaboravni doživljaj, a uz sve to promiče i uvodi neki novi turistički aspekt koji do sada nije bio prisutan. Točnije, radi se o konceptu automobilističkog turizma koji je najviše prepoznat u Americi i susjednoj Italiji.

Oglas

„Želja nam je da kroz organizaciju ovakvih događanja pozicioniramo Hrvatsku visoko na mapi automobilističkog turizma. Uz vrhunsku gastronomiju, prekrasan krajolik i pomno isplaniran program trudimo se destinacije prikazati u pravom svjetlu. Veliki postotak sudionika nam se vraća iz godine u godinu što je svakako odličan pokazatelj te garancija za vrhunsko poslovno umrežavanje u sasvim opuštenoj atmosferi,“ ističu organizatori agencije Auto Sport Adria.

– Nije više nikakva tajna da je Hrvatska postala nezaobilazno odredište za najprestižnije relije super automobila na svijetu. Ovakav događaj nije samo predodređen za vlasnike, već i za javnost, pogotovo sve ljubitelje automobila poput Porschea, Ferrarija i Lamborghinija. Na javnim mjestima će biti izloženi automobili koje ćete moći pogledati, a u neke čak i sjesti. Također, organizirana je vožnja u vidu simulatora na kojima ćete moći isprobati omiljeni automobil, parkiran pored vas. Zabavnog sadržaja neće nedostajati, pa će se i najbolji „vozači“ iz publike nagraditi. Sigurno će vas ostaviti bez daha, a uz zaštitne mjere moći ćete zabilježiti trenutak i podijeliti ih na društvenim mrežama ispred najljepših automobila svijeta – stoji u najavi događanja.

MD / foto: Facebook/ Gabrijel Brkić/ Matej Rebernišak