Nova kolekcija Eloo dizajna donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje odišu udobnošću i prirodom, naglašavajući tako ljepotu svake žene.

Eloo je hrvatski modni brend nastao iz velike ljubavi i strasti prema modi, čiji modeli prate duh i ritam suvremene žene, njezin senzibilitet i njene potrebe.
Iza kreativnog vodstva Eloo dizajna, koji predstavlja elegantnu bezvremensku odjeću nosivu više od jedne sezone, stoji modna dizajnerica Makaranka Ivana Ravlić. Proljetna Eloo kolekcija snimljena je na morskoj obali spajajući prirodu Lijepe naše kao i ljepotu modela prve Eloo dizajn kolekcije. Proljetna kolekcija na modnu scenu donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje od kvalitetnih materijala, jednostavnog dezena i upečatljivog kroja, koje su već osvojile brojne žene.

“Svaka žena zaslužuje se osjećati lijepo svaki dan, stoga nam je cilj da se svaka žena u našoj odjeći osjeća ženstveno i samouvjereno bez obzira za koju prigodu je odjeća namijenjena.”

Oglas

Ivana Ravlić, dizajnerica modnog brenda Eloo dizajn

Odjevni predmeti ovog modnog brenda izrađeni su s puno pažnje od pomno biranih najfinijih tkanina, dajući pritom prednost prirodnim i recikliranim tkaninama. Njihove kolekcije su napravljene u malim serijama, ali su također dostupne i po narudžbi.

U Eloo dizajnu žene stvaraju za žene, uz mnogo ljubavi i posvećenosti koji su utkane u svaki njihov model, odražavajući tako kvalitetu, vrhunski dizajn, ekološku održivost, poštovanje temeljnih ljudskih prava, domaća proizvodnja i transparentnost.
M.D.