Startala je nova sezona RTL-ovog showa Život na vagi, a već prije nekoliko dana najavili smo da je među natjecateljima i naša sugrađanka Ljubinka Pejković.

“Bilo je teško odgojiti dvije cure u Dalmaciji kao samohrani roditelj, kao podstanar. Čak nisam vidjela kako mlađa odrasta, starija ju je čuvala, ja sam morala raditi po 16 sati da bih priuštila djeci najosnovnije”, otkrila je na RTL-u Ljubinka, koja se rastala dok su joj djeca još bila mala.

“Od rastave nisam tražila nikakve veze, moja djeca su mi sve. Ako sam se rastala od njihova oca da ne bih ugrožavala naš način života, zašto onda tražiti nekog stranog da nas dovedem u situaciju da nas maltretira, ugrožava”, objašnjava Ljubinka.

Oglas

Kaže kako je uvijek išla raditi ‘muške poslove’ jer su bolje plaćeni. “Moje životno geslo je ravnopravnost. Nije ravnopravnost samo da se daje glas, nema tu muški i ženski posao, nego radimo!”, kaže radišna Dalmatinka.

Dodaje kako su problemi s kilograma nastali prije 13 godina. “Tijekom 2007. godine pokupila je bakteriju, MRSA-u. Onda sam se u bolnici udebljala 15 kilograma. Znate što, dugo sam tamo bila, 2 mjeseca. Onda sam ih zasmijavala i zabavljala, a oni su, kad bi netko umro, donosili njihove porcije”, rekla je Ljubinka.

Ispričala se i svima koji su bili tamo jer je, kako je rekla, kad je bila mršava imala predodžbu da debeli ljudi samo jedu.Potom je stala na vagu koja je pokazala 113,8 kg.

M.D. / screenshot RTL