U posljednja 24 sata, prema službenim podacima koji su do sada objavljeni, u Makarskoj nije zabilježeno novih slučaja zaraze koronavirusom.

Kako doznajemo iz Stožera za civilnu zaštitu grada Makarske, 12 štićenika gradskog Doma za starije i nemoćne osobe, za koje su do sada pristigli nalazi testova, negativni su na koronavirus i tijekom dana će biti premješteni u specijalnu bolnicu Biokovka.

Za ostale štićenike doma čekaju se nalazi i najvjerojatnije ćemo više informacija o tome imati tijekom sutrašnjeg dana.  – Troje štićenika doma koji su se pokazali pozitivnima za sada su, koliko znam, dobre epidemiološke slike i nadamo se da će biti dobro i dalje – kazao je načelnik makarskog stožera Dražen Nemčić.

Oglas

Jedna dobra vijest danas  stiže iz bolnice Biokovka, koju je danas posjetio i župan splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, jer se pokazalo da su svih 54 štićenika splitskog Doma za starije i nemoćne koji su premješeteni u Makarsku, negativni na koronavirus –potvrdili su nam iz makarskog Stožera za civilnu zaštitu.

O.Franić