U pratnji komunalnih redara i policijsku podršku sinoć su državni inspektori ‘točno u 12’ zatvorili sva veća okupljališta koja su do sada mogla raditi i nakon ponoći – na plaži Makaranu, na Osejavi klub Deep, kao i Nauticu i Hops u centru grada, a osim u Makarskoj slične su akcije provedene širom Splitsko dalmatinske županije.

Inspektori su došli kratko prije ponoći, što su potvrdili iz Makarana bara svojom objavom na društvenim mrežama. – Dragi gosti, večerašnjom odlukom inspektorata o kojoj smo obaviješteni u 23:50h, nažalost ograničeno nam je radno vrijeme do 00.00h. Sutra nastavljamo naša druženja od 20:00h do ponoći – objavili su sinoć o akciji na društvenim profilima Makarana bara.

Kako doznajemo, sinoćnja akcija očekivano nije prošla bez doze nezadovoljstva jer je veliki broj turista odjednom ostao bez klupske atmosfere i zabave. Sve se ipak odvilo mirno i bez ozbiljnijih situacija dok su posjetitelji u većoj mjeri ostatak večeri proveli u grupicama duž gradske plaže, na Peškeri i drugdje.
M.D. / foto: MD

Oglas