Nakon otvaranja u četvrtak uz Elvis Stanić Group, druga večer Makarska Jazza donijela je izvrstan koncert grupe 90F3, skupine uglednih hrvatskih glazbenika (predvode ih Ivan Pešut, Bruno Kovačić i Miroslav Lesić) koji su predstavili onu čvršću i energičniju stranu festivala. U posebnom ambijentu platoa spomenika na Glavici uživali su i domaći i strani posjetitelji koji su svjedočili vrhunskoj svirci i dobroj atmosferi.

Događanja su se nastavila danas u 11 sati u centru grada, točnije kod Yeti Gardena gdje se uz kavu mogla dobiti i živa glazba, uz jedno neformalno druženje i pjesmu s Klaudijom Vuković, Antom Gelom, Ivanom Srzićem, Igorom Gojakom, Brunom Kovačićem, kao svojevrstan uvod u večerašnje zatvaranje festivala koje s početkom u 21 sat donosi nastup Ante Gelo Banda.

– U sastavu Alen Đuras, Iva Ajduković, Goran Kovačić, Robert Vrbančić, Mario Klarić i Ante Gelo, uigrana ekipa vrhunskih glazbenika i instrumentalista obećava odličan provod u predivnom ambijentu open-air pozornice na Spomeniku na Glavici! Očekuje Vas raznovrsni repertoar sastavljen od jazz standarda, ali i od nekih od najljepših pjesama iz pjesmarica Olivera, Runjića, Stanića, Fiamenga, promišljenih na džezistički način – najavili su na društvenim mrežama organizatori.

Oglas

Cijena ulaznice je 30.00 kn.Za ulaz je potrebna valjana Covid potvrda ili negativan PCR test. Kao i do sada,besplatno antigensko testiranje za posjetitelje počinje od 19.00 sati na mjestu održavanja koncerta.
O.F./foto O.F.