Nakon javnog poziva za iskaz interesa za dodjelu spremnika za odvojeno prikupljanje papira, koji je trajao do 26. studenog 2021., Grad Makarska u suradnji sa Makarskim komunalcem d.o.o. započeo je sa podjelom spremnika. Spremnici će se prvo dostavljati stambenim zgradama i privredi, a zatim kućanstvima – javljaju iz Grada Makarske.

Plan pražnjenja spremnika za papir objavit će se na službenoj Internet stranici Grada Makarske www.makarska.hr i Makarskog komunalca www.makarski-komunalac.com te u lokalnim medijima. Sa uslugom pražnjenja novih spremnika započet će se početkom 2022. godine.

U listopadu ove godine, u prvom krugu podjele, zgradama i privredi podijeljeno je ukupno 187 spremnika za papir, a do 10. prosinca 2021., kada je rok za distribuciju, bit će dostavljena još 202.

Oglas

Svi koji se nisu stigli prijaviti, a žele da im se dodjeli spremnik za papir, i dalje to mogu učiniti pozivom na broj 021 608 411 ili 08000 112.

Podsjetimo, nabava spremnika za odvojeno prikupljanje papira sufinancirana je sredstvima Europske unije i Operativnog programa konkurentnost i kohezija – javljaju iz Grada.

MD/ foto MD