Zbog izazivanja prometne nesreće makarska policija kazneno je prijavila 22-godišnjeg motociklista koji je u rujnu drogiran i bez dozvole zbog prevelike brzine pao s motocikla, zajedno s 28-godišnjakinjom koja je zbog po život opasnih ozljeda i dalje na liječenju.

Policija je utvrdili da je 22-godišnjak još 14. rujna ove godine, u 12.30 sati, u blizini mjesta Gradac predio Vodice, na državnoj cesti vozio motocikl na kojem se kao putnica nalazila 28-godišnjakinja.

Kako nije prilagodio brzinu stanju i uvjetima na cesti izgubio je nadzor nad motociklom koji je pao na bok, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u brdo uz cestu.

Oglas

“U toj je prometnoj nesreći 22-godišnji vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede, a 28-godišnjakinja teške po život opasne ozljede, te se nalazi na bolničkom liječenju.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 22-godišnjak upravljao motociklom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu te je bio pod utjecajem droga”, tvrdi Antonela Lolić iz splitske policije

Hina