Na inicijativu i u suradnji s Udrugom Sv. Vinka Paulskog Makarska i Molitvenom zajednicom Duha Svetoga organiziramo ovu humanitarnu akciju i molimo sve naše članove i druge ljude dobre volje za sudjelovanje u ovoj akciji, kojom želimo bar malo učiniti sretniji Božić obiteljima iz Makarske, koje su u vrlo lošoj financijskoj situaciji i kojima je pomoć prijeko potrebna – objavili su danas iz DPH Makarska.

Molimo u skladu s Vašim mogućnostima donirati:

HRANU: npr. brašno, ulje, sol, šećer, tjesteninu, juhe, mlijeko, čaj, kava, sokovi, mesni naresci, riblje konzerve, paštete, svu ostalu konzerviranu hranu, salate u teglama, začini, slatkiši, paketići za djecu i slično,

Oglas

HIGIJENSKE POTREPŠTINE: npr. sapune, šampone, gelove za tuširanje, četkice za zube, deterdžente za pranje rublja i posuđa, omekšivače, kuhinjske papirne ručnike, toalet papir, sredstva za čišćenje kuhinja i kupaonica i slično.

Donacije primamo počevši od ponedjeljka 13.12.2021., pa zaključno s petkom 17.12.2021. u našem prostoru na Dugišu, Zrinsko-frankopanska 41 i to svaki dan u tom tjednu od 17:00 do 19:00 sati.

Nakon što se prikupe donacije, volonteri će sortirati prikupljeno i praviti će se paketi za socijalno ugrožene obitelji s područja Makarske, koje će im opet volonteri i uručiti u tjednu prije Božića.

Pokažimo i ovaj put veliko hajdučko srce i razveselimo bar na trenutak one kojima je teško, a žive tu s nama, u susjedstvu – objavili su iz DPH Makarska.
MD/foto MD