Udruga Milan Ožić Mike objavila je uvjete natječaja za studentsku potporu koja će se financirati od donacije maturanata iz generacije 19/20 koji su novce prikupljene za maturalni ples donirali udruzi Mike kako bi financijski pomogli jednog studenta.

Naime, generacija maturanata Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića koje je u vrijeme kada im se trebao održati maturalni ples zadesio lockdown i zabrana okupljanja, odlučili su novac prikupljen na predmaturalnim zabavama donirati nekom studentu kako bi mu pomogli u financiranju daljnjeg školovanja.

Maturanti generacije 2019/2020 udruzi Mike su dali novac na raspolaganje u tu svrhu, a u pitanju je iznos od 13.500 kn. NAtječaj možete preuzeti OVDJE.

Oglas

Potpunu dokumentaciju potrebno je predati do 30.1. 2022. godine na email adresu [email protected] ili poštom na adresu: Udruga Milan Ožić Mike, Marineta 3a, 21300 Makarska, s naznakom „za studentsku potporu“.

Rezultati će biti objavljeni na web stranici mike.hr 24.veljače 2022. godine, na 10. obljetnicu osnutka udruge Mike – priopćili su iz udruge.
MD/foto Udruga Mike