Završnim susretima i dodjelom nagrada okončan je 12.nogometni turnir Mali Zmaj,u kojem sunove godine po prvi put sudjelovale i ženske ekipe, dok su finalne utakmice bile u direktnom prijenosu na HNTV.

Turnir se održavao na terenima GSC Makarska i Slatina Tučepi od 23. do 26.09.2021. godine u kategorijama U 11 (2011. i mlađi) i U 14 (2008. i mlađi),a posebno raduje što su sudjelovale i djevojčice uzrasne kategorije U-15.

Pehar i medalje u kategoriji djevojčica uručila je zamjenica gradonačelnika Grada Makarska gđa. Antonia Radić Brkan, za kategoriju dječaka U 11 predsjednik HRNK Zmaj gosp. Marko Ožić-Bebek, a najstarijoj kategoriji U 14, gradonačelnik Grada Makarske Zoran Paunović.

-HRNK Zmaj se zahvaljuje svim sponzorima i donatorima koji su omogućili da se ovaj turnir održi, a posebna zahvala i Ministarstvu turizma i sporta te Gradu Makarska, bez čije pomoći ovaj turnir ne bi mogli organizirati na ovakvom nivou.HRNK Zmaj se zahvaljuje svim klubovima učesnicima koji su došli na ovaj turnir u ovim novim normalnim uvjetima, te im želi sretan put do svojih domova uz poruku vidimo se i sljedeće godine-poručili su organizatori.

MD/foto HRNK Zmaj/ Makarska sport

Oglas
PLASMAN PO KATEGORIJAMA:

W – U 15
HŽNK HAJDUK Split
ŽNK DONAT Zadar
ŽNK NERETVA Metković
ŽNK SPLIT Split

M – U 11
HNK HAJDUK Split
GNK DINAMO Zagreb
NK ZADAR Zadar
NK OSIJEK Osijek

M – U 14
NK OSIJEK Osijek
HNK RIJEKA Rijeka
NK KUSTOŠIJA Zagreb
HRNK ZMAJ Makarska