Vrlo zanimljiva dječja predstava stiže za vikend u dvoranu Arte – zagrebačka B GLAD produkcija, naime, u subotu 14.3. u 18 sati donosi mjuzikl Mi o vuku. U pitanju je glazbena adaptacija poznatih dječjih bajki, čiji je izvođač i autor glazbe Bojan Jambrušić, sjetit ćete se, prvi pobjednik showa Hrvatska traži zvijezdu iz 2009.godine. Predstava je namijenjena djeci od 3 godine pa do nižih razreda osnovne škole, a ulaznice se po cijeni od 20 kn mogu nabaviti u pretprodaji u agenciji Turist biro na rivi. Uz Bojana Jambrošića nastupa i Manuela Svorcan, tekst je napisao Igor Weidlich, a sve režirao Robert Bošković.

-Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije?

Oglas

Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku, doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje – stoji u najavi događanja.

O. F.  Foto facebook