Kao što je navedeno na njihovim službenim stranicama, program EY poduzetnik godine slavi nezaustavljive i odvažne vizionare koji svojim uspjehom nadahnjuju druge i dokazuju da je ideju moguće pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču. Nagrada se dodjeljuje u više od 60 zemalja svijeta, od 2014. godine i u Hrvatskoj, a ove je godine u uži izbor od sedam finalista ušao i vlasnik Apfela Mijo Pašalić.

O izboru najboljeg EY poduzetnika za 2022. godine odlučivao je neovisni stručni žiri, koji je ovogodišnjeg dobitnika odabrao prema globalnim kriterijima, koji se, uz financijske pokazatelje, temelje i na doprinosu stvaranja pozitivne poduzetničke kulture kroz osobni integritet i inovativnost te doprinosu društvu u cjelini.

Na svečanoj dodjeli nagrada g. Mijo Pašalić predstavljen je kao osnivač i vlasnik tvrtke Apfel. Uz uspješnih 27 godina poslovanja, navedeno je kako je Apfel izuzetno društveno odgovorna tvrtka, što dokazuje i izgradnja sportsko-kulturnog centra Apfel Arena, stambene zgrade za djelatnike tvrtke, pokretanje inicijative ‘Makarska rivijera i prijatelji’ i brojne druge aktivnosti na Makarskoj rivijeri.
MD/ foto PR

Oglas