Pozivam Tomislava Mravičića Mitu na razgovor s Makarskom obalom i Gradom Makarska, poručio je preko našeg portala direktor Makarske obale Ante Bilić.

Kontekst je nered u luci, a Bilić je otvoreno kazao kako se želi dogovoriti s Mitom jer se većina drugih brodara, kako je istaknuo, skriva iza njegovih postupaka.

Mito Mravičić kazao nam je da nije pročitao javni poziv, ali da su mu prenijeli Bilićeve riječi.

Oglas

– Da vam budem iskren, ja sam cijelo vrijeme na Korčuli, radim na brodu i to mi je sad najvažnije. Izigirali su me u Trogiru i nije bilo odrađeno u dogovorenim rokovima pa sad kasnimo dva mjeseca. A drugo, brine me ova situacija s ratom pa vam ništa puno i ne obadajem. Ali kad dođem doma, napravit ću neki termin za Bilića. Da vidimo o čemu se tu radi. Ja sam ga već nazvao kad su mi prenijeli što je rekao i kazao sam mu isto što i vama, rekao je kapetan Mito.

Dodao je kako su brodari održali nekakav sastanak bez njega i da mu to nije drago.

– Ja sam se lani malo smirio, bio sam se izvukao pod motom da idem u penziju, a taj sam brod čekao dvije godine. Ne znam zašto me nisu zvali, vidjet ću kad dođem. Ja vam najviše volim kontakt uživo, ništa ovo preko telefona i interneta, kazao je.

Na naše pitanje kako tumači pitanje nereda u luci, nasmijao se i rekao da ne zna o čemu se radi, ponavljajući kako će vidjeti s Bilićem.

Ivona Ćirak