Škola nogometa HRNK Zmaj Makarska svake godine dodjeljuje nagradu za istaknutog pojedinca u svakoj natjecateljskoj kategoriji.

Ove godine Stručni stožer Škole nogometa za veliki doprinos u razvoju sustava vrijednosti mladih sportaša u okviru svoje grupe i kluba za Sezonu 2020. / 2021. god. dodijelio je priznanje u kategoriji:

MLAĐIH POČETNIKA – NIKO NOGALO
Niko je debitirao za Zmaj u svojoj prvoj službenoj utakmici 20.09.2019 za momčad prednatjecatelja u Runovićima.

Oglas

POČETNIKA – LUKA LEGIN
Luka je svoj prvi službeni nastup imao u Ivanbegovini 22.10.2018 kada je nastupio za momčad prednatjecatelja u utakmici s Kamenom kada je postigao i svoj prvi gol za Zmaj. Do sada je za momčad prednatjecatelja i početnika odigrao 44 utakmice, a postigao je i 8 golova..

MLAĐIH PIONIRA – ANTONIO BEIDENEGL
Prvi službeni nastup Antonio u momčadi mlađih pionira bio je 12.09.2019 u Dugopolju. Do sada je odigrao 56 službenih utakmica za Zmaj a postigao je i dva gola. Kao perspektivni igrač Antonio je sudjelovao u selektivnom procesu našeg Žuapnijskog Saveza

PIONIRA – ANTE PRGOMET
Ante je debitirao za Zmaj 30.08.2017. u Makarskoj kada je nastupio za momčad mlađih pionira protiv NK Vodice. Za momčad mlađih pionira i pionira odigrao je 95 utakmica gdje je postigao i dva pogotka. Ante bilježi i dva nastupa za kadetsku momčad Zmaja.

KADETA – LOVRE ČOVIĆ
Lovre nam dolazi iz susjednog Jadrana, a prvi nastup za Zmaj zabilježio je na utakmici pionira 01.06.2018. u Stobreču kada je postigao i svoj prvi gol. Lovre ima 97 nastupa za sve kategorije Zmaja, a upisao je i 3 nastupa za seniorsku momčad. Do sada je postigao 22 zgoditka.

JUNIORA – IVAN ANTUNOVIĆ
Ivan je svoj prvi nastup za momčad mlađih pionira zabilježio 04.09.2014 u Stobreču te je do sada upisao 199 nastupa za sve kategorije kluba, a postigao je i 14 golova, od kojih je jedan dao nastupajući za seniorsku momčad za koju ima i 7 nastupa.

Nagrade svim polaznicima Škole nogometa uručio je Voditelj Škole Darko Vlatković, prof.

Nakon dodjele nagrada na glavnom terenu GSC Makarska nastupili su najmlađi članovi naše Škole igrači rođeni 2012. i mlađi.

Nakon završetka susreta roditelji djece priredili su slastice i osvježavajuća pića za sve sudionike druženja.

M. D. /foto HRNK Zmaj