Viceprvaci Hrvatske u futsalu, Novo Vrijeme Apfel, na današnjoj su konferenciji za medije u hotelu Park u Makarskoj najavili skorašnji početak nove natjecateljske sezone, te zadane ciljeve. – Želja je biti prvi. U tome nekad uspiješ, nekad ne. Nažalost lani nismo uspjeli, no s puno želje, volje i truda u pripremi želimo osvojiti prvo mjesto i kup – najavio je Mijo Pašalić u uvodu.

-Dvije sezone u Makarskoj se igrala Liga prvaka, sada smo tu s našom 1. HMNL i domaćim natjecanjima. Nismo uspjeli obraniti titulu i netko će reći „samo“ drugo mjesto, no ipak smo igrali finale prvenstva, tri sezone za redom osvajali trofeje, a sada namjeravamo to i nastaviti – ističe sportski direktor Božidar Boćo Vuković, koji će istaknuti i da je svjestan da su želje jedno, a da do titula na kraju sezone predstoji mnogo posla. Omišani se ponovo čine najvećom preprekom, no stil igre se neće mijenjati – jako i agresivno od početka, čulo se od trenera Tea Runje.

novo vrijeme apfel
Već je poznato kako su Novo Vrijeme Apfel napustili Fideršek, Lucas, Babić i Musinov, a sada su i službeno predstavljena nova imena u redovima aktualnog viceprvaka Hrvatske. Toni Jelavić se vratio u NVA nakon 6 sezona, a novo „brazilsko čudo“ u Makarskoj je Rodrigo. – On je naša zamjena za Lucasa, iako samo na papiru. Rodrigo je potpuno svoj igrač, u usporedi s Lucasom mlađi dvije godine te U-18, U-20, a jednom i A reprezentativac Brazila. Vjerujem da će on i pokazati zašto je tako – dodao je Vuković. Naposlijetku, velika su očekivanja i od dvojice mladih igrača Novog Vremena Apfel Gabrijela Lasića i Roka Gašpara, za koje će Vuković kazati da su projekt kluba i mladići koji bi se uskoro mogli pokazati novom snagom makarskog prvoligaša.
novo vrijeme apfel
Na konferenciji za medije iskorištena je prilika i za svečani potpis sponzorskih ugovora, a predstavljen je i novi promotivni video kojeg možete pogledati u nastavku teksta. Sezona počinje 2. listopada, a svakako će dobra vijest za navijači biti i najava video streaminga utakmica preko službene Facebook stranice kluba.
O.F. / foto O.F.

Oglas