Više od 600 djevojčica i dječaka već do sada je prijavljeno na prvi međunarodni nogometni turnir “Apfel Arena Makarska Winter Cup” koji će se od 22. do 24. veljače ove godine održati u Makarskoj. Uz mlade nogometašice i nogometaše s Makarske rivijere, svoj su dolazak već potvrdili i Hajduk (muške momčadi i ženske ekipe), Rijeka, ali i brojni drugi klubovi iz Hrvatske te, za sada, od susjednih zemalja, iz Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Organizator turnira Apfel Arena osigurao je atraktivne poklone i medalje baš za sve djevojčice i dječake koji će sudjelovati na premijernom izdanju turnira za kojeg se očekuje da će postati tradicionalan. Isto tako, s obzirom na to da je ovaj trodnevni događaj školarcima doslovno usred drugog dijela zimskog im odmora, a s ciljem da se izađe u susret brojnim zainteresiranim roditeljima i klubovima, u suradnji s makarskim hotelima svim zainteresiranim gostima osigurani su i povoljni smještajni paketi.

Dobne kategorije su U8 (2015. i mlađi dječaci te 2014. i mlađe djevojčice), U9 (2014. i mlađi dječaci te 2013. i mlađe djevojčice) te U10 (2013. i mlađi dječaci, te 2012. i mlađe djevojčice). U kategorijama U10 i U9 moguće je prijaviti 10 dječaka ili djevojčica, a u U8 12 dječaka ili djevojčica.

Oglas

Sve će se utakmice igrati u nedavno otvorenoj Apfel Areni, na parketu i umjetnoj travi, a prijave su još uvijek otvorene. Za više informacija zainteresirani klubovi i škole nogometa mogu izravno kontaktirati direktora turnira Vika Lalića na +385981917780 ili [email protected]
MD/foto Apfel Arena