Udruga “Šapama od srca” obavijestila je javnost kako nažalost obustavljaju svoj daljnji rad. Razlog je pragmatične naravi:ostala je bez prostora.

Oglas

– To smo mi…par djevojaka s osmijehom na licu, beskonačnom ljubavi prema životinjama, spremne pomoći, boriti se, voziti i na kraj svijeta ako treba u bilo koje doba dana ili noći…sve za njih !

Neki su našem zagrljaju zauvijek usnuli, neki su pronašli utjehu, spas i nadu u bolje sutra…sada su u toplom domu, okruženi svojim ljudima i ljubavlju. To je sve što smo uvijek željele za njih.

Za svaki taj trenutak vrijedilo se boriti i izdržati svu bol, stres, očaj, tugu, uvrede koje samo volonteri koji dijele našu svakodnevnicu poznaju. Glavu gore jer nečiji tužni pogled već traži spas, i ovisi o nama, poručuju iz Udruge.

– Nažalost, osmijeha na licu više nema, suzdržavaš suze, imaš samo onaj osječaj težine oko srca.

Ova godina sama od sebe je teška za sve, a sve kao da se obrušilo na nas još dodatno. Ovo je bio zadnji Božić, prostora više nema, kutije su gotovo sve pakirane, a niti s njima nemamo gdje.

Danas stojimo i gledamo sve, plačemo i ne znamo ni gdje ni kuda. Do tada…zbogom dragi ljudi, tužne su volonterke ove udruge dodajući kako će podmiriti dugove, ono obećano odraditi i udomiti štićenike.

– Inbox će biti još kratko aktivan. Molimo da se za sve napuštene životinje od danas obratite u svoje općine, zaključile su uz zahvalu  svima koji su bili tu za udrugu i ljubimce.

Na slici su Leon i Hermano, koji su imali sreću, posredstvom ove udruge, biti udomljeni, kao i brojni drugi.

M. D. /foto Fb