Nakon dva koncerta u Zagrebu za koje su se ulaznice rasprodale u rekordnom roku, Natali Dizdar je najavila ljetnu turneju, a jedna od stanica na kojoj će se Natali i njezin bend predstaviti uživo je Ljetno kino u Makarskoj gdje dolaze 17. srpnja.

Omiljena zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom ne može dočekati da stane pred svoje obožavatelje i priušti im glazbenu poslasticu koju će dugo pamtiti. Koncert će se održati pod otvorenim nebom, u Ljetnom kinu Makarska i dio je programa Makarsko kulturno ljeto 2021, a sva su mjesta sjedeća.Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u sustavu Entrio po cijeni od 100 kuna.

Grad Makarska i portal Makarska danas daruju vam dva puta po dvije ulaznice za koncert, no ovaj smo put odlučili malo promijeniti pravila te, umjesto nasumičnog odabira, nagraditi najkreativnije čitatelje.

Oglas

Naime, u pripremi je naš intervju s Natali, a od vas tražimo da u komentaru ostavite pitanje koje bi ste joj uputili. Dva najbolja pitanja (oo našem sudu) ćemo uvrstiti u intervju koji će biti objavljen kroz nekoliko dana, a autori će za nagradu dobiti po dvije besplatne karte. Ova mala nagradna igra traje do petka u 23:59 sati.

M. D.