Nakon super uspješnog projekta Izbora najljepšeg gradskog vrtića kojega smo po prvi put proveli prošle godine i u kojemu je uvjerljivu pobjedu odnio DV Maslačak iz Belišća, ponovo krećemo u naš najdraži i najljepši projekt, piše Gradonačelnik.

Uz najljepši gradski vrtić, ove su godine projekt odlučili podići na još višu razinu te uveli i nagradu za najbolji gradski vrtić.

– Našu želju i cilj – dodatno promicanje i poticanje stručnosti, zalaganja i angažmana vrtića i njihove proaktivnosti u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude svojoj djeci ali i roditeljima, te samim tim i poticanje pozitivne konkurencije u smislu daljnjeg podizanja standarda i kvalitete usluge prepoznali su i u najvišim stručnim institucijama – Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Agenciji za odgoj i obrazovanje, te su se uključili u naš projekt.

Oglas

Ovogodišnji izbor provodimo tako na dvije platforme – Najljepši vrtić, kao i prošle godine, biramo preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava, izabrati stručni žiri.

Izbor za Najljepši vrtić provest ćemo po istom principu kao i prošle godine. Na našoj Facebook stranici 1. prosinca ćemo objaviti slike svih prijavljenih vrtića i time otvoriti izbor. Glasati se može i za više prijavljenih vrtića, no kako bismo spriječili mogućnosti dvostrukog glasanja, brojat ćemo samo glasove/lajkove koje su vrtići dobili na našoj stranici, ne i one pod sheranim objavama. No, kako bi privukli što više glasača, svakako pozivamo vrtiće i gradove da sheraju svoje favorite i pozovu fanove da na našoj stranici dajusvoj glas/lajk za njih.

Pobijedit će vrtić koji 15. prosinca u podne, kada zatvaramo glasovanje, bude imao najveći broj lajkova na našoj FB stranici.

Pozivamo stoga sve gradske vrtiće koji žele sudjelovati da nam do 30. studenoga pošalju 8 najljepših fotografija vrtića – 4 eksterijera i 4 interijera.

Ovdje svakako preporučamo da se obrati pažnja na kvalitetu fotografija jer nam iskustvo iz prošlogodišnjeg izbora govori da određeni broj jako lijepih vrtića nije dobio po nama zasluženu pažnju i lajkove jer nisu imali dovoljno kvalitetne i atraktivne fotografije, poručuju sa stranice Gradonačelnik.hr.

Hoće li građani prijaviti vrtiće s Makarske Rivijere, ne znamo. No najveće šanse, budući je “ganc” novi i izgrađen po najsuvremenijim normativima, zasigurno ima Dječji vrtić “Anđeo čuvar” u Brelima koji bi trebao uskoro i otvoriti svoja vrata.

M.D./foto Pixabay