Nakon što je sredinom listopada Školski odbor Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića na javnom glasovanju podršku dao tadašnjoj v.d ravnateljice Evelin Bulić, ovog je tjedna na stranicama škole objavljena obavijest o njenom imenovanju.

Naime, osim Bulić, inače prof.njemačkog i ruskog jezika, prijavio se i Željko Matić, prof.informatike Srednjoj strukovnoj školi koji je svojedobno javno tvrdio kako se radi o političkom izboru te se na predstavljanju programa nije pojavio. Kako stoji u izvješću Školskog odbora s potpisom prof.Matka Španje, kandidatkinja Evelin Bulić je u trajanju od 15 minuta predstavila svoj program rada za mandatno razdoblje. Skup radnika je, inače, prethodno dao podršku Bulić, kao i Nastavničko vijeće te Vijeće roditelja.

Nakon odluke koju je donio Školski odbor, a “amenovao” ministar tako što joj se u propisanom roku nije usprotivio, Evelin Bulić se imenuje ravnateljicom SŠ fra Andrije Kačića Miošića, Makarska, i to na vrijeme od pet godina. Nakon što je na čelu ove srednje škole punih 21 godinu bio Slavko Gudelj, Bulić je njegova prva “nasljednica” o čijem programu se u izvješću Školskog odbora ne govori, no za sada je poznato da je škola napokon dobila e-Dnevnik.

Oglas

M. D. / foto Facebook