Policija je uhitila tri osobe koje se dovode u vezu s jučerašnjim napadom na Makaranina Jozu Čorića, koji je preminuo u vozilu Hitne pomoći – potvrdili su iz PU splitsko dalmatinske.
Odmah nakon dojave o napadu policijski službenici odmah su započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i traganjem za počiniteljima što je rezultiralo time da su sinoć i tijekom jutra uhićene tri osobe koje se dovode u svezu s događajem i nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje i od kojih je jedna osoba zatečena i zaustavljena u pokušaju izlaska iz RH. Na mjestu događaja obavljen je očevid – priopćila je policija.

Podsjetimo, Čorić  se jučer oko 16:45  sati pojavio ispred supermarketa Konzum na putu za Veliko Brdo i šokirao prolaznike – uspio je do tamo dovesti svoj automobil i potom izišao sav krvav, tražeći pomoć. Djelatnice Konzuma su nazvale Hitnu pomoć i do dolaska njihovog vozila pokušale na mjestu pomoći nesretnom muškarcu. Kako smo kasnije doznali od svjedoka događaja, dok je bio pri svijesti teško ozlijeđeni muškarac ponavljao je kako mu je oteta velika količina novca, navodno je spominjao 200.000 kuna i 10.000 eura.

O.Franić

Oglas