Zajednica žena Katarina Zrinski objavila je najavu humanitarne akcije za liječenje djevojčice Kiare Goršić, a koja će biti održana u nedjelju na Trgu 156. brigade HV, kod hotela Biokovo od 9 sati ujutro.

– Idemo u susret studenom, mjesecu u kojem se obilježava Dan djeteta. Djeca su najveće bogatstvo i ukras svijeta, a svakom je roditelju sreća i zdravlje njegovog djeteta na prvom mjestu. Nažalost, svi ste sigurno čuli za hrabru djevojčicu Kiaru Goršić koja se bori s dijagnozom koji nitko ne želi čuti.

Obzirom da je Zajednica žena Katarina Zrinski Makarska već više puta pokazala svoj humanitarni karakter, odlučile smo upravo ovaj Dan djeteta posvetiti Kiari i tako se pridružiti brojnim organizacijama na razini države koje su već podržale ovu inicijativu.

Oglas

U nedjelju 7.studenog od 9 do 12 sati prikupljat ćemo sredstva za njeno liječenje, a vas ćemo darivati kolačićima iz radinosti vrijednih žena Zajednice, ali i svih ostalih dobrih duša koje žele sudjelovati u ovoj akciji. Svi zainteresirani mogu donijeti kolače u subotu od 17 sati u prostorije stranke (Trg Tina Ujevića 1), a i pridružiti nam se na štandu u nedjelju.

Ovim putem pozivamo sve udruge i organizacije koje djeluju na području grada, pripadnike političkih strana i ostale sugrađane da podrže akciju kako bi u Šibenik poslali što veću poruku ljubavi i nade iz naše Makarske.

Vidimo se u nedjelju – pozivaju iz Zajednice žena Katarina Zrinski.

MD/ foto FB