Kako obavješćuje Crveni križ Makarska od danas (subota 15.lipnja) na gradskoj plaži započinje s radom naša Spasilačka služba Crvenog križa, odnosno popularni Baywatch. Kao i do sada, radno vrijeme spasilaca je od 11 do 19 sati svakog dana, a ove godine služba broji ukupno 11 članova.

Osim toga, govori nam ravnatelj Gloryan Grabner, budući da je kroz nedavne radionice “Kodovi sigurnosti” u dječjim vrtićima i osnovnim školama detektiran i veliki broj neplivača, kao i djece koja su izrazila da su nesigurna u plivanju, Crveni križ Makarska po prvi puta organizira besplatnu Školu za djecu neplivače i one koji su nesigurni u plivanju. Škola počinje od 01.07. na gradskoj plaži Makarska, u vremenu od 18:00 do 19:00 h, u trajanju ukupno 10 sati.

– Molimo sve zainteresirane roditelje da nam se jave i prijave svoju djecu na ovu besplatnu i životno korisnu školu, svakim radnim danom od 08:00 do 12:00 h na tel.612-258 ili osobno u ured Crvenog križa (Kačićev trg 11.), ili na e-mail [email protected], poručuje Grabner.
O.F.

Oglas