Početkom tjedna u Omladinskom domu u Baškoj vodi održana je redovna izborna skupština nogometnog kluba Urania Baška Voda uz pridržavanje epidemioloških mjera. Na skupštini su usvojene izmjene statuta kluba, financijska izvješća, plan rada i financijski plan za 2021. godinu te izabrana nova uprava kluba sukladno izmjenama statuta.
Za predsjednika kluba izabran je Ante Lončar. Izvršni predsjednik kluba je Mate Jozipović. Za dva potpredsjednika kluba izabrani su Rade Stipić i Ivan Milas. Članovi izvršnog odbora su Nikola Jakir, Zoran Serdarević i Mate Topić. Tajnik kluba je Martino Hrastović. Za likvidatora je izabran Frane Divić. Nadzorni odbor kluba čine Matija Radić, Vicenco Cvitanović, Dragan Svalina, Dražen Nikolić, Marin Ivanac.
Na skupštini je zahvaljeno bivšoj upravi na čelu sa Krešimirom Radićem na ostavrenim povijesnim uspjesima u stogodišnjoj povijesti kluba, a novoj upravi poželjen uspjeh u budućem radu.Izvršni predsjednik kluba Mate Jozipović predstavio je novog trenera seniorske momčadi Vinka Begovića koji je poveo pripreme za proljetni dio sezone – obavještavaju iz NK Uranije.
M.D. / foto: Facebook