Subota i nedjelja donose nove utakmice 3.NL-Jug. Nogometaše Zmaja u ovom kolu očekuje gostovanje kod zahuktalog Neretvanca.

Zmaj je u prošlom kolu ugostio jednog od kandidata za naslov prvaka , NK Zadar. Momčad sa Stanova bila je izraziti favorit u tom susretu, ali ipak nije uspjela doći do novih bodova. Igrači Gorana Šušnjare pružili su odličan otpor jakim gostima, te su došli do vrijednog boda. Bio je to veliki uspjeh za Zmaj, koji sada želi nastaviti pozitivan niz. Međutim, to mu neće biti nimalo lako.

Neretvanac u proljetnom dijelu izgleda odlično te se nizom pobjeda odmaknuo iz donjeg dijela ljestvice. Opuzenci su imali vrlo tešku jesen nakon koje su bili na rubu ispadanja, ali dobrim igrama u nastavku prvenstva došli su blizu sredine ljestvice. Plava makinja polako se zahuktava te iz tjedna u tjedan igra sve bolje i bolje. Ipak, u prošlom kolu naišli su na previsoku prepreku te je njihov niz zaustavljen. Neretvanac je gostovao kod trećeplasiranog Junaka, koji je na kraju slavio s 2:1. Međutim, klub s Podvornice još jednom je pokazao da se može ravnopravno nositi sa svima i da ga se ne smije unaprijed otpisati.

Oglas

Utakmica na Podvornici mogla bi biti izuzetno zanimljiva. I jedni i drugi nalaze se u dobrom ritmu, no uloga blagog favorita ipak pripada Opuzencima. Neretvanac će pred svojim navijačima loviti novu pobjedu, no Zmaj će dati sve od sebe da ga zaustavi i dođe do pozitivnog rezultata.

Ogled u Opuzenu na rasporedu je u nedjelju, 26.03. u 15:30.
D.Srzić/foto HRNK Zmaj