Nakon što su prije tjedan dana u posljednjem sekundama izgubili dva boda u Posedarju, nogometaše Zmaja očekuje novi prvenstveni izazov.
Igrači Gorana Šušnjare pred svojim navijačima dočekat će sinjski Junak, koji je za „petama“ drugoplasiranim Zadranima. Bit će to novi težak zadatak za Zmaj, kojemu tako nakon nedavnog dvoboja s četvrtoplasiranom, sada slijedi susret protiv trećeplasirane momčadi lige. Junak je prije tjedan dana u Sinju s 1:2 poražen od biogradskog Primorca, što je za njega zasigurno bio veliki šok. Priliku za popravaka lošeg dojma vide upravo u utakmici protiv Zmaja, koji je također željan osvajanja tri boda.

Zmajevci su posljednji put slavili još u 17. kolu kada su s 1:2 bili bolji od Vodica. Od tada je prošlo mjesec i pol dana, stoga ne treba sumnjati da će igrači Zmaja dati sve do sebe da napokon prekinu negativan niz i razvesele navijače velikom pobjedom. Međutim, iste planove ima i Junak. Sinjani trenutno vode borbu za drugo mjesto, od kojeg ih dijele svega dva boda.

Subotnja utakmica u Makarskoj za obje će ekipe imati posebnu težinu, pa je za očekivati jedan uzbudljiv i neizvjestan dvoboj. Junak u njega ulazi kao favorit ali to ne mora ništa značiti. Lopta je okrugla i nikad se ne zna kome će tog dana biti naklonjenija.
Susret se igra u subotu, 15.04. u 17:00.
Dora Srzić / foto HRNK Zmaj

Oglas