Svjetski biznis s klađenjem je jedna od industrija vrijednih nekoliko stotina milijardi dolara kojoj je pandemija koronavirusa jako naudila. Kako su gotovo sva sportska događanja otkazana, kladionice praktično nemaju izvore prihoda jer im se više od 90% oklada vrtjelo oko sporta – prenosi Vidi.hr

Dvije ruske online kladionice, Betcity i PariMatch zaključile su da bi gubitke mogle smanjiti klađenjem na koronavirus. One su stoga u svoju ponudu stavile klađenje na vjerojatnost pojave cjepiva i na pogađanje datuma kada će čitava Moskva biti stavljena u karantenu, a kladiti se možete i na to kada će u Rusiji ponestati WC papira, brašna i kvasca, kao što je to bilo slučaj na zapadu, piše Moscow Times.

Oglas

Za sada se još uvijek ne može kladiti na crne brojke širenja pandemije poput broja zaraženih ili umrlih, no postoji mogućnost da i to uvedu, što bi bilo doista teški crnjak, ali znate i sami da profit ne pita previše za moralne dvojbe, posebice ne u svijetu kocke i klađenja.

Provjerili smo kakva je situacija s kladionicama u Hrvatskoj i zasad još nismo otkrili klađenje na koronavirus, jer su se one orijentirale na neke lige u državama koje još nisu zahvaćene posebnim mjerama poput Bjelorusije, a sve je veće klađenje i ne eSport.

M.D.A. / Foto: Screenshot