Regularni dio sezone bliži se kraju. Do početka doigravanja ostala su tek dva kola. Nadolazeće, pretposljednje,donosi derbi između Squarea i Novog Vremena u Dubrovniku. Uoči dvoboja Crofutsal je popričao s malonogometašem domaćih Antom Sokolom, koji se za početak osvrnuo na poraz od Crnice u prošlom kolu.

– Bila je to tvrda i neizvjesna utakmica, s vrlo malo izrazitih prilika na obje strane. Mi smo svoje šanse propustili, a Crnica je to znala kazniti, te je na kraju zasluženo pobijedila. Nama slijedi analize tog susreta, nakon koje ćemo bolje uvidjeti naše pogreške, te ih nastojati svesti na minimum. Već u petak nas očekuje nova utakmica na koju smo maksimalno fokusirani – govori Sokol.

– Nije tajna da smo u lošem “momentumu”, a uz to kroz čitavu sezonu muku mučimo s učestalim ozljedama. No, nema “plakanja”, nastojat ćemo se što bolje pripremiti za posljednje dvije utakmice regularnog dijela prvenstva i pokušati zadržati drugo mjesto uoči play-offa.Naporno treniramo cijelu sezonu i vjerujem da ćemo biti pravi kada to bude najpotrebnije. Naš cilj je osvajanje naslov prvaka, a da bi njega došli morat ćemo pobijediti sve s kojima se susretnemo na tom putu – najavljuje Ante Sokol.

Oglas

U petak je na redu gostovanje u dubrovačkom Gospinom polju,tradicionalno jedno od najtežih gostovanja u ligi.

– Istina, to je uvijek neugodno gostovanje. Prije svega ćemo ih dobro analizirati i odraditi kvalitetnu pripremu same utakmice. Na parketu ćemo dat sve od sebe za pobjedu, kojom bi play-off dočekali u dobrom ritmu – kazao je igrač Novog Vremena Apfel.
M. D. /foto MNK Novo vrijeme Apfel