Na stranici Makarska riviera apartmani 2022., koja povezuje privatne iznajmljivače i turiste u potrazi za smještajem, i koja broji gotovo 29 tisuća pratitelja, objavljeno je zanimljivo upozorenje.

Naime, naveden je primjer lažnog oglašavanja smještaja (navodno) na Makarskoj rivijeri, opet navodno udaljenog svega 150 metara od mora. Noć se zacijelo plaća vrlo materijalno i konkretno, i to 140 eura, što je dovoljno malo da privuče goste, a sasvim zadovoljavajuće za prevarante koji naplaćuju akontaciju.

Evo što je administratorica navela u upozorenju na lažni smještaj koji, jasno je to svima nama koji živimo na Rivijeri, ne pripada ovom podneblju niti po okolišu, niti po stilu.

Oglas

– Upiti za iduću sezonu su već krenuli i sve Vas moram upozoriti da postoje prevaranti koji nude nepostojeće nekretnine i nerealne cijene da bi vas privukli i prevarili. Molim budite oprezni!

Mi se trudimo kontrolirati oglase ponude, pregledavamo komentare i ako uočimo nešto sumnjivo, šaljemo poruke i tražimo dokaz legalnosti, tko nam to nije dostavio – automatski je dobio trajni blok iz grupe.

Tako će biti i ubuduće!

Sve iznajmljivače koji oglašavaju u našoj grupi možete pronaći i na većini drugih mjesta za oglašavanja.

Preporučam provjeru svakoga prije nego uplatite akontacije!, stoji u objavi.

U nastavku piše da se upravo proširio oglas u raznim grupama kojega dijele i u citiranoj grupi, uz napomenu kako ovo nije nekretnina na Makarskoj rivijeri.

M.D./foto screenshot