U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Predstavništva HTZ-a u New Yorku i sustava turističkih zajednica u našoj zemlji trenutno boravi poznata američka voditeljica i novinarka Michaela Guzy i to zbog snimanja svoje popularne emisije “OH THE PEOPLE YOU MEET with Michaela Guzy”.

Riječ je o vrlo popularnoj emisiji u sklopu koje televizijska ekipa otkriva destinacije diljem svijeta, a pritom gledateljima žele približiti njihovu kulturu, ljude i običaje kroz prikazivanje stvarnih životnih priča. Osim epizoda posvećenih hrvatskim destinacijama i lokalitetima, vidljivosti naše zemlje značajno će doprinijeti i prateća storytelling kampanja na društvenim mrežama i digitalnim kanalima komunikacija.

Tijekom boravka u Hrvatskoj, u kojoj ostaje do sredine rujna, Michaela će otkrivati lokalnu gastronomiju, lokalne proizvođače vina i maslinovog ulja, istraživat će povijesnu i kulturnu baštinu te će za vrijeme svog putovanja Hrvatskom boraviti u smještajnim kapacitetima koji posluju po načelima održivosti.

Oglas

Od hrvatskih destinacija televizijska će ekipa boraviti u Zagrebu, Dubrovniku, Makarskoj, Splitu, Braču, Hvaru, Trogiru, Zadru, Rijeci, Opatiji, Krku, Cresu, Motovunu, Poreču, Rovinju, Puli te u unutrašnjosti Istre – objavili su iz Hrvatske turističke zajednice.
MD/foto MD, screenshot: Instagram