Mada je jučerašnji pljusak u jednom trenutku dvorište pred Glazbenom školom pretvorio u močvaru, organizatori subotnjeg Open Air Disca uspjeli su dovesti stvari do kraja, a na partyju koji je potrajao do jedan sat iza ponoći zabavljalo se stotinjak odlično raspoloženih posjetitelja.

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Makarske u ovom projektu opet su se zajedno okušali Folklorni ansambl Tempet i Galerija Gojak.

Unatoč planiranom početku priprema oko 17 sati cijela organizacija pomaknula se skoro dva sata kasnije.

Oglas

Kako bi se Open air disco održao nakon jakog pljuska, ekipa iz Folklornog ansambla Tempet i Galerije Gojak uzeli su stvar u svoje ruke i doslovno uz pomoć metli u roku sat vremena izvukli cijelu močvaru iz dvorišta ispred dvorane Arte. Rekli su: “Nema predaje! The show must go on”.

– Zajedničkim snagama i brzom intervencijom sve je bilo spremno i postavljeno točno u 20,00 sati. Zavrtila se disco kugla party je potrajao sve do jedan sat iza ponoći. Cilj je ostvaren, publika rasplesana i raspjevana, odaziv odličan! Vjerujemo da smo probudili neke stare uspomene odlaska u disco prostore, poput Pjera, Opere i na kraju na istoj lokaciji starog Gaudeamusa samo pod zvjezdanim nebom – kazali su organizatori.
MD/foto FA Tempet