Današnjim skupom na Trgu 156.brigade osnovana je makarska podružnica MOST-a, za čije su čelne ljude izabrani Zvonko Gilić, Nedjeljka Lončar Mandarić i Slobodanka Selak. Skupu su nazočili saborski zastupnik te predsjednik stranke Božo Petrov, saborski i županijski zastupnik Miro Bulj, kao i saborski zastupnik i tajnik Ante Kujundžić.

– Vremena su zahtjevna, no iako nam se čini da su gora no ikad, takvima ne smiju ostati. Zato hrabro naprijed, borite se da Vaša djeca i mladi imaju razloga i prilike ostati u Makarskoj – kazao je Petrov.

Miro Bulj je naveo da je mnogo puta bio u Makarskoj, te da je upoznat s gradskim problemima. – Biser Jadrana razne štetočine pretvaraju u ruglo. Nemojte dozvoliti da se ovo uništavanje nastavi jer kako i vi, tako i cijela Hrvatska živi od naše prekrasne obale i to je naše nacionalno blago.

Oglas

Vrata Sabora i županijske Skupštine od strane MOSTA su bila i ostala otvorena za rješavanje Vaših problema i o njima sam nemali broj puta govorio no valja se zauzeti na terenu i ne dopustiti daljnje otimanje i okupaciju javnoga dobra – dodao je Miro Bulj.

Delegacija MOST-a u pratnji nekoliko građana kasnije je posjetila i plažu na Cvitački kod hotela Romana.
M. D. /foto O. F.