Izložbom Elene Klaričić, čiji je postav Monolog jučer predstavljen u Prvosvibanjskoj ulici započeti su 12. po redu Dani fotografije u Makarskoj, u organizaciji urduge Foton.

Današnji program seli se u Rančića dvor, gdje će svoj serijal fotografija pod nazivom Osjećaji kroz/u prirodi predstaviti Tanja Šošić, a početak je u 19 sati.

– Strah, Tuga, Usamljenost, Otpornost, Odlučnost, Nježnost i Elastičnost, samo su neki od osjećaja po kojima njene fotografije nose nazive.
Osluškivanjem prirode kroz niti, teksture i boje pronalazi u elementima i pojavama Prirode najfinije detalje, a u onim najporoznijim i najneuhvatljivijim elementima i pojavama u Prirodi pronalazi neku vrstu podsjetnika da je Priroda oko nas, kad bismo isključili razorni čovjekov uticaj na nju, najpostojanija, najelastičnija i najčvršća sastavnica ljudskog života. Fotografije su neraskidiva simbioza između ljudskog bića i Prirode koja nam se nudi kao tvrdoglava naznaka Života koji kuca svuda oko nas – stoji u predstavljanju izložbe Tanje Šošić.
MD/foto Foton

Oglas