Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović upravo se javio putem službenog FB profila,gdje je objavio vijest da je Stjepan Zelić smijenjen s mjesta člana Upravnog vijeća Gradskog sportskog centra, a na njegovo mjesto dolazi Mate Letica.

-Zapanjujući je broj pritužbi koje mi pristižu zbog nereda, neučinkovitog vodstva i organizacije Gradskog sportskog centra. Kad sam krenuo u kampanju i kad sam preuzeo odgovornu funkciju gradonačelnika Makarske napravio sam to čista obraza i mirna srca iskreno vjerujući da naš grad može biti drugačiji piše Paunović.

-Nažalost, nivo zakulisnih igara i političke trgovine u našem gradu nije iznenađujući, ali je nevjerojatan u jednom uređenom društvu kakvom težimo. Jučerašnji igrokaz na Gradskom sportskom centru dokaz je kako nas čeka jos puno posla. Promjena statuta 2018. godine kojim su prilagođavani uvjeti natječaja i izrazito netransparentno raspisan natječaj od strane ravnatelja ukazivali su da se sprema još jedna dobro poznata politička kuhinja u već dobro poznatoj režiji.

Oglas

Iskreno smo vjerovali u transparentnost i poštenje, s najboljim namjerama za našu Makarsku. Tako ćemo i nastaviti. Mojom odlukom, Stjepan Zelić od današnjeg dana više nije član Upravnog vijeća Gradskog sportskog centra. Njegovo mjesto zauzeo je Mate Letica – objavio je Zoran Paunović.
M.D./ foto MD