Plivači i plivačice Galeba ovaj vikend nastupili su u drugom dijelu regionalnog prvenstva u Splitu te su na njemu ostvarili odlične rezultate.

U naš grad vratili su se s čak 9 medalja, od čega je četiri osvojila Mia Mucić. U disciplini 200 prsno došla je do zlatne medalje, a isti uspjeh ostvarila je i na 400 mješovito. Uz dva zlata, osvojila je i dvije bronce, jednu u mlađekadetskom, a jednu u kadetskom uzrastu. Onu mlađekadetsku osvojila je na 100 metara prsno, dok je do bronce u konkurenciji kadeta stigla na 200 metara prsno.

Osim nje, medalje za PK Galeb osvojili su još i Diana Visković (2012. godište) i Iva Visković (2008. godište). Diana je natjecanje u Splitu završila s dva odličja oko vrata, srebrom na 200 prsno i broncom na 400 mješovito. Iva Visković također je bila izuzetno uspješno. Naime, Iva je došla do brončanog trisa, a sve to ostvarila je u istoj disciplini, 200 metara prsno. Zanimljivo, medalje je osvajala u tri različite konkurencije: općoj, juniorskoj i mlađejuniorskoj.

Oglas

Uspješan dan Galeba u Splitu upotpunjen je brončanom medaljom u ukupnom poretku mlađih kadeta. Naš klub u ovoj uzrasnoj konkurenciji predstavljali su: Mia Mucić, Diana Visković, Petra Andrić, Petra Mila Panžić, Zita Žanetić i Doris Lucijetić.Plivački klub Galeb u mlađejuniroskom uzrastu predstavljali su Iva Visković, Laura Šimić i Marta Vodanović, dok je za kadete nastupila Mia Begović.
Dora Srzić/ foto MD