Danas su se u Podgori, na jednoj problematičnoj okuci, dogodile čak dvije prometne nesreće. Srećom, u oba slučaja nije bilo ozlijeđenih osoba. Evo što su izvjestili podgorski Vatrogasci:

– Dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti D8 u 11:29 sati. Nakon dolaska na mjesto nesreće uviđa se da ozbiljnije unesrećenih na sreću nema, te su iste puštene kući nakon pregleda HMS.

Prilikom reguliranja prometa zbog uklanjanja auta i policijskog uviđaja zbog nepažnje vozača dolazi do druge prometne nesreće na istom mjestu. Produžuje se vrijeme trajanja intervencije, potreban je još jedan policijski uviđaj i još jedna intervencija HMS, isto na sreću nema ozbiljnije ozljeđenih.

DVD Podgora sudjeluje sa 3 vozila i 6 vatrogasaca, regulirali smo promet i očistili mjesto nesreće, na početku intervencije je sudjelovalo i jedno vozilo Javna vatrogasna postrojba grada Makarske sa 3 vatrogasca.
Sve se raščistilo u 13:05 sati, u dom smo stigli u 13:10 sati.

Oglas

Apeliramo nadležne službe da što hitnije riješe problem ove okuke na D8 jer ovo nije prva prometna na ovom mjestu i sa velikom sigurnošću možemo reći da na žalost neće biti zadnja. Isto tako molimo sve vozače da pripaze kako voze pogotovo u ovakvim uvjetima – poručili su podrogrski Vatrogasci.

MD/foto DVD Podgora