Policija traga za nepoznatim muškarcem zbog napada na dvije djevojčice u Kaštel Gomilici. Događaj se zbio jutros oko 10 sati.
– Jednu je podigao i počeo je ljubiti. Djevojčica je tada počela plakati i vrištati, a manijak je tada pobjegao. Ljudi iz parka opisuju muškarca kao ćelavog u srednjim dvadesetim godinama – govori jedan od mještana za Dalmacija danas.

Događaj je potvrdio Jerko Kurevija iz PU splitsko-dalmatinske. – Dojavu smo zaprimili oko 10 sati. Odmah smo izašli na teren gdje poduzimamo radnje iz nadležnosti policije u cilju utvrđivanja svih činjenica.Jedna muška osoba presrela je dvoje djece. Muškarac je potom jedno dijete poljubio te ga počeo dirati. Nakon toga se muškarac udaljio u nepoznatom pravcu – kazao je Kurevija, dodajući da policija traga za nepoznatom muškom osobom.

Danas ranije, iz PU splitsko dalmatinske izvijestili su o kaznenoj prijavi protiv44-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Zadovoljavanje pohote pred djetetom mlađim od 15 godina. Naime, jučer je zaprimljena dojava da u Splitu u blizini osnovne škole i dječjeg vrtića, na javnome mjestu na očigled prolaznika muška osoba zadovoljava pohotu. Policijski službenici su odmah po zaprimanju dojave žurno reagirali te uhitili 44-godišnjaka kojeg su priveli u službene prostorije policije na daljnju obradu. Zbog sumnje u počinjenje gori navedenog kaznenog djela uz kaznenu prijavu 44-godišnjak će biti priveden pritvorskom nadzorniku.

Oglas

M.D.