Željka Radošević iz odjela za odnose s javnošću iz PU splitsko-dalmatinske u Dnevniku N1 televizije komentirala je stravični događaj u Splitu. Podsjetimo, zaposlenica trgovine u Poljičkoj ulici u Splitu preminula je u bolnici nakon što ju je u utorak poslijepodne nožem na radnom mjestu napao muškarac koji je uhićen.

“Nešto prije 15 sati policijski službenici su primili dojavu da je u trgovini napadnuta žena i to od strane muškarca koji joj je nožem zadao više ozljeda. Napadnuta je ujedno bila i zaposlenica te trgovine”, rekla je Radošević i dodala:

“Odmah je prevezena u splitsku bolnicu, a tamo je naknadno preminula. Muškarca su svladale osobe koje su se u tom trenutku našle u trgovini. Riječ o dvoje građana koji su ga svaladli i zadržali do dolaska policijskih službenika.”

Oglas

U tijeku je očevid, a Radošević je rekla da se detaljnije informacije ne mogu iznositi dok se kriminalističko istraživanje ne završi.

Kako je ranije objavio Index, muškarac kojeg se sumnjiči da je danas u Lidlu u Splitu nožem ubio nekadašnju nevjenčanu partnericu, inače zaposlenicu trgovine u kojoj se dogodio napad, je 54-godišnji Željko Đekić.  Kako navode, među svjedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač urlao dok je napadao zaposlenicu očevici su zaključili da je napadač bio u ljubavnoj vezi sa žrtvom.

MD/foto Dalmacija danas