Sinoć oko 20:40 sati Postaja granične policije Imotski zaprimila je dojavu zabrinute osobe koja je izjavila kako dva dana nije vidjela svoga poznanika, te da moli dolazak policije i obavljanje provjera.

Policijski službenici su odmah došli na adresu stanovanja. Utvrdili su iz razgovora sa susjedima da se osoba ne javlja iz kuće, niti odgovara na telefonske pozive. Obzirom da se iz kuće na pozive policije nitko nije odazivao, pozvani su vatrogasci uz čiju pomoć su policajci ušli u kuću.

U kući je pronađen muškarac koji je bio živ, ali u izrazito lošem zdravstvenom stanju radi čega su policijski službenici odmah pozvali djelatnike hitne medicinske pomoći. Liječnik je obavio pregled osobe i odlučio da se isti preveze u bolnicu u Splitu.

Oglas

Temeljem inicijative zabrinutih susjeda, žurne službe su u ovom slučaju odmah poduzele sve kako bi osobi bila pružena neophodna liječnička pomoć. Koristimo priliku pohvaliti reakciju građana koji su zatražili naš dolazak i na taj način, nadamo se spasili ljudski život – poručuju iz PU splitsko-dalmatinske.

M.D. /foto Grad Imotski