U prvom poluvremenu gledamo obostrano čvrstu igru, gdje se teško dolazi do prilike, a plod takve igre je i po 4 prekršaja sa svake strane nakon samo 6 minuti igre. U 7.minuti bilježimo prvu ozbiljniju situaciju kada udarac Perišića s desne strane brani Bašković. U 8.minuti Novo Vrijeme je povelo. Osredkar je u polukontri prošao po lijevoj strani i ubacio pred gol gdje utrčava Pulinho, obilazi Luketina i zabija u prazan gol za 0:1! U 10.minuti Makarani su ostali bez Kazazića koji je ostao ležati na parketu, te je nakon liječničke intervencije iznesen s terena. U 15.minuti bilježimo sjajnu obranu Baškovića, koji je maestralnom intervencijom obranio udarac Postružina s lijeve strane. U 19.minuti Olmissum dolazi do izjednačenja. Perišić je izveo korner s desne strane i ubacio loptu na vrh kaznenog prostora gdje natrčava Pavić i zabija za 1:1! Na odmor se tako otišlo s neodlučenim ishodom, što je na koncu i najrealnije s obzirom na sve viđeno u prvih 20 minuti.

U 24.minuti Novo Vrijeme Apfel dolazi do nove prednosti. Rodrigo se sjajnim potezom oslobodio svog čuvara i izišao sam pred Luketina, te rutinski zabija za 1:2! U sljedećoj minuti još se jednom trese mreža Omišana. Bajrušović je dao dugu loptu prema kaznenom prostoru za Osredkara, a Slovenac glavom prosljeđuje za Horvatha koji glavom prebacuje Luketina za velikih 1:3! U 27.minuti Omišani prijete preko Postružina i Jurića, no Bašković je siguran na golu “apfelovaca”. U sljedećoj minuti Omišani se vraćaju u igru. Perišić je izveo korner s desne strane, a lopta se odbija od Rodriga i vara vratara Baškovića za 2:3! U 31.minuti “zeleno-plavi” dolaze do izjednačenja. Pavić je primio loptu leđima okrenut golu, prošao po lijevoj strani i ubacio pred gol gdje utrčava Kustura i zabija za 3:3! Usljedilo je razdoblje igre bez izglednijih prilika sve do 35.minute kada Pavić sa pozicije sidruna iz okreta puca za malo pored gola. Uzvratili su Makarani preko Rodriga koji lijepim volejem sa 7-8 metara puca pored gola. U završnim minutama nije više bilo ozbiljnijih prilika, te su o pobjedniku odlučivali penali. Tu smo vidjeli istinsku dramu gdje je najprije Bašković brani udarac Jurića, da bi nakon toga Pulinho pucao preko gola, a Bilandžić obranom udarca Pašalića odveo “zeleno-plave” u finale.

izvor: Crofutsal

Oglas
This is box title

OLMISSUM – NOVO VRIJEME APFEL  3:3 (1:1), nakon penala 8:7

Prvi sudac: Nikola Jelić
Drugi sudac: Josip Dujmić
Treći sudac: Miloslav Šimac
Četvrti sudac: Goran Duvnjak
Delegat: Boris Durlen
Kontrolor suđenja: Andrej Topić

OLMISSUM: Žarko Luketin, Duje Kustura, Mijo Mišerda, Nikola Pavić, Josip Jurlina, Kristijan Postružin, Matej Horvat, Antonio Juretić, Stjepan Perišić, Josip Kolobarić, Valerije Jurić, Antonio Sekulić, Josip Bilandžić, Božidar Baučić, trener: Duje Maretić

NOVO VRIJEME APFEL: Filip Bašković, Mate Vuković, Anderson Alves Carneiro Da Silva Pulinho, Toni Jelavić, Igor Osredkar, Ante Sokol, Duje Bajrušović, Vedran Kazazić, Nikola Pašalić, Gabrijel Lasić, Roko Gašpar, Rodrigo Pereira Dos Santos, Sven Anton Horvath, Jakša Herceg, trener: Teo Strunje

STRIJELCI: 0:1 Pulinho (8′), 1:1 Pavić (19′), 1:2 Rodrigo (24′), 1:3 Horvath (25′), 2:3 ag-Rodrigo (28′), 3:3 Kustura (31′)

PENALI: 
Juretić – 4:3
Rodrigo – 4:4
Kustura – 5:4
Bajrušović – 5:5
Horvat – 6:5
Jelavić – 6:6
Jurić – brani Bašković!
Pulinho – preko gola!
Kolobarić – 7:6!
Osredkar – 7:7!
Jurlina – 8:7!
Pašalić – brani Bilandžić!