Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom s predstavom „Posljednja Večernja“ stižu u Makarsku 29. travnja, u Gradski Sportski Centar Makarska, s početkom u 19,59h!

Nakon što je prvi termin predstave u ožujku bio odgođen, na oduševljenje fanova Večernje škole, dečki napokon stižu u Makarsku u novom, travanjskom terminu.

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) u Makarsku donose salve smijeha i dosjetki, a u gotovo dvosatnom showu u izvedbi originalne postave Večernje škole publika će zasigurno i zaplakati od smijeha.

Oglas

– Što možemo obećati onima koji će doći pogledati našu ‘Posljednju večernju’? Obećavam da ćemo i mi doći – u svom je stilu naš najpopularniji komičar i kroničar hrvatske zbilje Željko Pervan poručio publici ususret dolasku u Makarsku.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala. A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan otvoreno kaže:

„Nismo mi došli na ideju, tko dođe na ideju, taj propadne, nego je bio pritisak na nas sve ove godine – stalno su nas pitali – ej kad’ ćete opet?“ A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije.

Nakon Zadra, Splita i Šibenika, Makarska je nova dalmatinska destinacija vesele ekipe Večernje škole, a ako je suditi po oduševljenoj publici u svim dalmatinskim gradovima do sada, Dalmatinci zaista obožavaju Večernju školu!
Ulaznice za predstojeću izvedbu „Posljednje Večernje“ u Makarskoj mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima u Makarskoj:
⦁Tisak Media Makarska, Obala kralja Tomislava 3,
⦁Exclusive Change mjenjačnica Makarska, Kaufland, Ul. Stjepana Ivičevića 66,
⦁BP PETROL CRODUX, Vukovarska 106.