Hrvatska futsalska reprezentacija dobila je veliko pojačanje za predstojeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, koje će odigrati u Osijeku – nakon višegodišnje pauze u kockasti dres vratio se igrač Novog Vremena Apfel  Duje Bajrušović.

Kako je objavio Crofutsal, izbornik Mato Stanković u prvom susretu u Osijeku protiv Azerbajdžana ne može računati na kartoniranog Davora Kanjuha, a otkazivanje Stjepana Perišića znatno je oslabilo našu obrambenu liniju uoči ključnih dvoboja za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Bajrušović se stoga stavio na raspolaganje izborniku, koji je prihvatio povratak u reprezentativni dres ponajboljeg igrača hrvatskog prvaka i najboljeg igrača Hrvatske iz 2018.godine!

Hrvatska reprezentacija proteklih je dana odigrala tri prijateljska dvoboja zatvorena za javnost protiv Srbije u Staroj Pazovi. Jučer su se ‘mini vatreni’ vratili u Hrvatskoj,  te u Osijeku nastavljaju s pripremama za predstojeće kvalifikacijske dvoboje protiv Azerbajdžana, Slovačke i Rusije. Podsjetimo, samo će prvoplasirana reprezentacije iz skupine izboriti izravan plasman na Svjetsko prvenstvo, dok će drugoplasirna reprezentacija plasman na SP tražiti kroz dodatne kvalifikacije. Spomenimo i kako su se u Osijeku reprezentaciji priključili Matošević i Kanjuh, koji nisu bili u reprezentativnom kadru za dvoboje sa Srbijom.

Oglas

M.D.