U uzvratnom susretu polufinala doigravanja Novo Vrijeme Apfel je slavilo u Šibeniku protiv Crnice izborivši tako majstoricu na svom parketu. Susret je to bio u kojem su Makarani zasluženo slavili protiv danas blijede Crnice, te ćemo odluku o drugom finalisti doznati tijekom sljedećeg tjedna kada je na rasporedu odlučujući susret podno Biokova.

Bolji ulazak u utakmicu gosti su okrunili vodećim zgoditkom u 6. minuti. Domaći su izgubili loptu duboko u svojoj polovici, lopta dolazi do Lasića koji ostaje sam pred Bilićem i zabija za 0:1! No radost gostiju nije dugo trajala. Niti pola minute kasnije Žilićev udarac s 11-12 metara 1nije se doimao preopasnim, no bježi Hercegu u mrežu za 1:1, što će ispostaviti i konačnim rezultatom 1.dijela

U 27. minuti domaći su lijepo odigrali na visoko postavljenu obranu gostiju, Škugor je s desne strane ubacio na 6 metara gdje Vuković atraktivno pokušava zabiti, no Herceg je na mjestu. Gosti su odgovorili brzo i efikasno. Sokol je u situaciji 2 na 2 s desne strane proigrao u sredini Bajrušovića koji s 9-10 metara zabija za 1:2! U 32. minuti bilježimo vrlo dobar pokušaj Šamije s 8-9 metara, no lopta prolazi pored gola. U istoj minuti Šamija je pokušao iz slobodnog udarca s 12-13 metara, no samo je dobro zagrijao dlanove vratara Hercega.

Oglas

Odgovorili su gosti u sljedećoj minuti kada Horvath ostaje potpuno sam na 9-10 metara s lijeve strane, no Bilić brani njegov udarac. U 34. minuti Jelavić je silovito pucao s 10ak metara nakon kornera, a Bilić sjajno brani. U sljedećoj minuti Novo Vrijeme Apfel dolazi do povećanja prednosti. Jelavić je iz auta odigrao na 8-9 metara za Osredkara koji iz prve preciznim udarcem zabija za 1:3.
Izvor : Crofutsal /foto MNK Novo Vrijeme Apfel