Kandidati s liste HDZ-a u 10.izbornoj jedinici, predvođeni nositeljem liste ministrom Vilijem Berošom predstavili su se Makaranima sinoć na predizbornom druženju na terasi hotela Miramare.

Na listi za našu izbornu jedinicu je i makarski gradonačelnik Jure Brkan, koji je u svom obraćanju istaknuo uspjehe Vlade RH na čelu s Andrejem Plenkovićem u protekle četiri godine, te pozvao građane da mu daju glas i u ovim kriznim vremenima. – Sada je u Makarskoj oko 2.300 turista, lani ih je u ovo doba bilo 11.500 i to je ogromna razlika. Pandemija korona virusa je donijela crne dane i za nas i za čitavu svjetsku ekonomiju – kazao je Brkan dodavši da je lani Hrvatska ostvarila 12 milijardi eura prihoda od turizma. – To je bilo ostvareno zahvaljujući pametnom upravljanju. Zato danas s jedne strane imamo Andreja Plenkovića koji uspješno vodi ovu vladu kroz bune i krize. Jedan od primjer uspjeha ove vlade je i ministar Vili Beroš koji nas je uspješno proveo kroz epidemiološki dio korona krize i iz ove bitke će izići kao pobjednik.S druge strane imamo Bernardića, koji nudi šuplju priču, kojoj niti njegova stranka ne vjeruje – poručio je Brkan uz poziv okupljenima da zaokruže HDZ-ovu listu.

Uz gradonačelnika Makarske, na skupu su se obraćali i Andro Krstulović Opara, župan Blaženko Boban, Ante Mihanović, Danica Baričević, Ivan Budalić kao i nositelj liste Vili Beroš, koji je poručio kako lista HDZ-a iza sebe ima iskustvo i znanje i viziju, te pozvao glasače da „ne rasipaju glasove“.
O.F. / foto MD

Oglas