Prošlog vikenda u Kostreni je održano prvenstvo Hrvatske u light contactu za juniore i seniore. Nastupila su dva predstavnika kickboxing kluba Mawashi Makarska i ostvarila uspješne rezultate.
David Jozipović je nastupio u uzrastu juniora do 79kg i sa dvije izvrsne pobjede osvojio zlatnu medalju, dok je Thomas Matić izborio broncu.

Koliko je David bio nadmoćan govori podatak da je finalnu borbu dobio s prekidom u prvoj rundi.Treba napomenuti da je na nedavno održanom prvenstvu u K1 disciplini osvojio srebrnu medalju, a ovom zlatnom osigurao je i mjesto u juniorskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu u studenom u Budvi.

Osim što je uspješan sportaš, David je također i uzoran učenik koji je upravo i završio jezični gimnaziju, te namjerava upisati oftalmologiju ili kineziologiju.

Oglas

Nastupio je također i Thomas Matić u uzrastu seniora do 74kg. Matić nažalost gubi u polufinalnoj borbi i osvaja brončanu medalju. Na ovom turniru borce je vodio trener Pero Gazilj, koji je izrazio zadovoljstvo rezultatom i prikazanim vještinama svojih boraca.

M. D. /foto KBK Mawashi