Udruga studenta Makarske rivijere poziva sve studente s područja Makarske rivijere umjetničkih i srodnih zanimanja, a i one koji se iz hobija bave sličnim strukama i imaju želju svoj rad prezentirat široj javnosti da radove prijave za izlaganje na novogodišnjoj izložbi koja će se održat u Dali baru (bivši Rockatansky)
– Iza sebe imamo jednu uspješnu izložbu na kojoj su izloženi radovi bili povezani s temom Makarske, ovog puta Udruga daje prostor studentima da pokažu sebe kroz svoj rad na izložbi pod nazivom teme „JA – pričajmo o sebi“. Svjesni toga da se o bitnosti mladih umjetničkih struka u društvu malo priča, ovom prilikom dajemo prostor svima koji imaju želju sebe prezentirat kroz svoj rad, kazuju iz udruge.
Pravo za prijavu imaju svi studenti s područja Makarske rivijere, bez obzira na struku. Prijavljuju se radovi raznih tehnika. Svaki autor može prijavit do 3 rada.
Format prijave JPG, PNG, PDF (ako se radi o tehnici za koju je potrebno izložit original a ne print, molimo da se pošalje fotografija rada koji se planira izložit).
Način prijave:
Radovi se prijavljuju elektronskim putem na email [email protected] u naslov emaila potrebno stavit prijava-izložba, a rok za dostavu radova je 22.12.
Uz prijavu je potrebno napisati ime i prezime, kontakt broj, mjesto iz kojeg dolaziš, koji studij pohađaš, naziv i kratak opis radova koje prilažeš uz prijavu.
Sva dodatna pitanja možete uputit na email udruge ili na broj mobitela 0918939592. 
M.D./foto Udruga studenata MR