Djelatnici i učenici OŠ Stjepana Ivičevića danas su prigodnim programom obilježili ovogodišnji Dan škole. Održana je tako online školska priredba, igre na poligonu, likovna radionica, radionica čitanja i ručnih radova iako je, kako je kazala ravnateljica Marica Gržić, atmosfera i dalje ipak previše mirna za jednu školu.

– I ova godina je drugačija kao i prošla. Iako su u školskoj zgradi učenici od 1.-4. razreda, u školi je mirno i tiho. Nedostaju nam naši učenici od 5. do 8. razreda koji su na online nastavi.U kriznim vremenima u kojima punu pažnju usmjeravamo na prevladavanje izazova, lijepi trenuci i uspjesi znaju ostati zanemareni. Iako se ponekad čine malima, oni su važan dio naših života, a ponekad i oslonac koji nam može pomoći napraviti sljedeći korak naprijed – kazala je Gržić i dodala da su unatoč pandemiji i svim izazovima ipak ostvareni i neki odlični rezultati.

-Čestitam svim učenicima, njihovim mentorima i roditeljima na postignutim rezultatima , a posebno bi istakla učenice Leonardu Bartulović na osvojenom 1.mjestu na Županijskom natjecanju iz Njemačkog jezika, mentorica Nataša Glumac, prof., i Chiara Lalić na osvojenom 2. mjestu iz Njemačkog jezika i učenika Tonija Lalića na osvojenom 4. mjestu na Županijskom natjecanju iz Biologije, mentorica Dragica Jerončić. Svim učenicima, roditeljima i djelatnicima škole čestitam Dan škole uz samo jednu želju, da se što prije svi vratimo svojim pravim, školskim ulogama. Ostanite zdravi i veseli – poručila je Marica Gržić, ravnateljica OŠ Stjepana Ivičevića.
M. D. /foto OŠ Stjepana Ivičevića

Oglas